Hallitus ohjaa toimintaa

DOT:n hallituksen tehtävänä on toiminnan ohjaus. Yhdistyksen sääntöjen mukaisesti hallitus koostuu 3–8 jäsenestä. Tämän lisäksi voidaan nimetä erillisiä toimihenkilöitä. Vuonna 2019 hallituksessa istuu neljä jäsentä ja toimihenkilöitä on kaksi. Hallitus pitää keskinäisiä kokouksia, kun tarvetta ilmenee. Näiden lisäksi pidetään kaksi sääntömääräistä yhdistyksen kokousta vuosittain: keväällä vuosikokous sekä syksyllä vaalikokous, jossa muodostetaan uusi hallitus seuraavalle toimikaudelle.

DOT:n säännöt löydät erilliseltä sivulta. Viimeisimmät kokouspöytäkirjat löydät kohdasta kokoukset. Muun yhdistuksen toimintaan liittyvän materiaalin, kuten vuosikertomukset tai toimintasuunnitelmat, löydät sivulta .

Vuoden 2019 hallitus

• Veli-Pekka Hämäläinen