Code +Audio +Graphics

Kiinnostaako demoskene tai tietokonegrafiikka yleisesti? Tule oppimaan aloittelijoille suunnattuun tapahtumaan!

14.6.-16.6.2013
AppCampus, Otaniemi

Tule oppimaan!

Code+Audio+Graphics (lyhennettynä CAG) on workshop-tyylinen viikonlopun ajan kestävä tapahtuma, jossa on tarkoitus tutustua grafiikkaohjelmointiin ja demosceneen sillä parhaalla mahdollisella tavalla oppia, eli itse asioita kokeillen. Tapahtumassa alan ammattilaiset sekä muut kokeneet konkarit kertovan viikonlopun aikana kuinka pääset tässä kaikessa alkuun ja miten asioita tehdään oikeasti.

Osallistuaksesi tarvitset vain pohjatietoja ohjelmoinnista sekä matematiikasta (esim. koulun peruskursseilla opetetut tiedot) – sinun ei siis tarvitse osata tehdä tietokonegrafiikkaa, musiikkia tai mallinnusta etukäteen. Tuo mukanasi tietokone ja eväitä (keittiö löytyy). Tietokoneenkaan ei tarvitse olla viimeisintä rautaa, sillä viikonloppuna ei ole tarkoitus luoda järjetöntä 3D-efektitykitystä, vaan keskittyä enemmän perusjuttuihin.

Tärkeät

Tulokset julkaistu!

Ilmoittautumisen deadline kaikissa kompoissa klo. 16!

Mallinnuskompon aihe on julkaistu. Aihe on "Epic Cubes". Ilmoittaudu täällä.

Piirtämiskompon aihe on julkaistu. Aihe on "SuperEliteLevel!". Ilmoittaudu täällä.

Muista ilmoittautua demokompoon viimeistään 15.6. klo. 16!

Tiedotus

Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat järjestäjät osoitteesta dot-hallitus@list.ayy.fi

Irkkikanava: #cag @ IRCnet

Muista myös Facebook-event!

Aikataulu & puhujat

Tapahtuma alkaa perjantaina 14.6. klo. 18 ja päättyy sunnuntaina 16.6. klo. 12. Tänä aikana tapahtumaan voi tulla ja poistua milloin haluaa - ovet eivät ole auki, mutta joku on kuitenkin aina avaamassa ovia. Allaolevassa taulukossa on kuvattu alustava virallinen ohjelma (ei sisällä vielä kaikkia eventtejä).

Paikka

Tapahtuma järjestetään App Campuksen tiloissa Aalto Innovation Housessa, osoitteessa Otaniementie 19-21. Oikealta löytyvästä kartasta saa tarkemman käsityksen talon sijainnista. Käynti App Campuksen tiloihin tapahtuu talon vasemmasta päädystä tieltä päin katsottuna. Oveen teipatusta lapusta löydät tarkemmat ohjeet.

App Campukselta löytyy muun muassa kaksi hyvinvarusteltua keittiötä (toisessa myös uuni), kaasugrilli parvekkeelta, ilmaista kahvia, suihkut, huoneita brainstormaamiseen, paljon työskentelytilaa ja pimennettävä presentaatiohuone. Alhaalta löytyvistä kuvista saa jonkinlaisen käsityksen tiloista.

Mikäli olet tulossa paikalle autolla, löytyy talon pihasta vapaita parkkipaikkoja. Bussilla pääsee n. 500-800 metrin päähän, olitpa sitten tulossa Espoosta, Helsingistä tai Vantaalta.